Etappes en routes blijft 'grijs'

Aanwezig in de 308 (2012-2013), 508 (2009-2014), 3008 en 5008 (beide 2012-2016)
ronweb1
Berichten: 38
Lid geworden op: 22 nov 2015, 14:07

Etappes en routes blijft 'grijs'

Berichtdoor ronweb1 » 07 nov 2019, 11:50

Goedemorgen,

vanochtend geprobeerd om uit mijn etappes en routes een aantal bestemmingen te verwijderen. Bij opstarten van NAV is de optie "Etappes en routes" niet te benaderen (blijft grijs).Na toevoegen van een etappe kom ik wel in het menu en kan ik keuzes maken, echter.....na de opdracht verwijderen gebeurt er niets?
Wat doe ik verkeerd of is hier iets niet helemaal in orde? Ik hoor het graag als iemand mij op weg kan helpen. Ik rijd een Peugeot 508 sedan uit 2011.

Met vriendelijke groeten,
Ron Weber

Gebruikersavatar
Peugeot-5008
Beheerder
Berichten: 7511
Lid geworden op: 25 mar 2015, 21:31

Re: Etappes en routes blijft 'grijs'

Berichtdoor Peugeot-5008 » 07 nov 2019, 11:56

Terug naar fabrieksinstellingen?
5008 GT-Line 1.2 THP 130PK EAT8 (kleur Noir Perla Nera)
208 Allure 1.2 THP 82 PK (kleur Noir Perla Nera)

Goedkoop, snel, plug-and-play uw navigatie updaten?
Stuur mij een PM

ronweb1
Berichten: 38
Lid geworden op: 22 nov 2015, 14:07

Re: Etappes en routes blijft 'grijs'

Berichtdoor ronweb1 » 07 nov 2019, 12:27

Hallo Niels,

dank voor je snelle reactie. Hoe kan ik de NAV terugzetten naar fabrieksinstellingen?

Ik hoor graag van je,

met vriendelijke groeten,
Ron

Gebruikersavatar
Peugeot-5008
Beheerder
Berichten: 7511
Lid geworden op: 25 mar 2015, 21:31

Re: Etappes en routes blijft 'grijs'

Berichtdoor Peugeot-5008 » 07 nov 2019, 14:37

Zoek even in de diverse menu's naar "terug naar fabrieksinstellingen"
Of in het veborgen menu (houdt setup een paar seconden ingedrukt)
5008 GT-Line 1.2 THP 130PK EAT8 (kleur Noir Perla Nera)
208 Allure 1.2 THP 82 PK (kleur Noir Perla Nera)

Goedkoop, snel, plug-and-play uw navigatie updaten?
Stuur mij een PM

ronweb1
Berichten: 38
Lid geworden op: 22 nov 2015, 14:07

Re: Etappes en routes blijft 'grijs'

Berichtdoor ronweb1 » 07 nov 2019, 14:46

Dank je wel. Ga ik direct uitproberen :D.

Groet,
Ron

ronweb1
Berichten: 38
Lid geworden op: 22 nov 2015, 14:07

Re: Etappes en routes blijft 'grijs'

Berichtdoor ronweb1 » 11 nov 2019, 10:24

Hoi Niels,

ik heb alles geprobeerd, maar ik kom niet verder in het menu. Setup en daarna 1, 2, 3 en/of alle 4 tegelijk werkt bij mij niet. Ik kan alleen in menu configuratie, navigatie, spraaksynthese en telefoondiagnose. Daarna kom ik in het Help-gebeuren niet verder.

Ik heb al eerder 'problemen' gehad met mijn RT6 (kaarten kon ik toen niet updaten, wat wel lukte bij Peugeot?). Wellicht zit het hem toch in de RT6 (software e/o firmware).

Helaas kan ik dus ook nergens vinden waar ik het systeem naar fabrieksinstellingen zou kunnen terugzetten. Ik moet er dus maar mee leren leven,

m.vr.gr.
Ron

Gebruikersavatar
Peugeot-5008
Beheerder
Berichten: 7511
Lid geworden op: 25 mar 2015, 21:31

Re: Etappes en routes blijft 'grijs'

Berichtdoor Peugeot-5008 » 11 nov 2019, 10:54

Ron,

Ik heb je al eerder uigenodigd, maar daar heb je geen gebruik van gemaakt. De uitnodiging staat nog steeds.

Btw. Je hebt 2.86 erop staan dus dat is het probleem niet.

Succes!
5008 GT-Line 1.2 THP 130PK EAT8 (kleur Noir Perla Nera)
208 Allure 1.2 THP 82 PK (kleur Noir Perla Nera)

Goedkoop, snel, plug-and-play uw navigatie updaten?
Stuur mij een PM

ronweb1
Berichten: 38
Lid geworden op: 22 nov 2015, 14:07

Re: Etappes en routes blijft 'grijs'

Berichtdoor ronweb1 » 11 nov 2019, 11:20

Hoi Niels,

ik heb je even een Pb gestuurd,

m.vr.gr.
Ron

Gebruikersavatar
Peugeot-5008
Beheerder
Berichten: 7511
Lid geworden op: 25 mar 2015, 21:31

Re: Etappes en routes blijft 'grijs'

Berichtdoor Peugeot-5008 » 11 nov 2019, 11:27

Ik heb geen PB van je gehad.
5008 GT-Line 1.2 THP 130PK EAT8 (kleur Noir Perla Nera)
208 Allure 1.2 THP 82 PK (kleur Noir Perla Nera)

Goedkoop, snel, plug-and-play uw navigatie updaten?
Stuur mij een PM

ronweb1
Berichten: 38
Lid geworden op: 22 nov 2015, 14:07

Re: Etappes en routes blijft 'grijs'

Berichtdoor ronweb1 » 11 nov 2019, 12:16

Hoi Niels,

ik heb daarnet blijkbaar iets niet helemaal (of helemaal niet) goed gedaan. De nieuwe poging is onderweg; althans, ik kreeg de melding dat mijn bericht succesvol is verstuurd,

m.vr.gr.
Ron


Terug naar “Multimedia systeem (RT6) met HERE navigatie (eMyWay / WipNav+) zonder touchscreen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast